Advertisements
May 23, 2019
  • 3:27 pm Robotică învăţată prin joacă, gratuit, de Ziua Copilului, în Băneasa Shopping City
  • 3:25 pm Conferința anuală de presă 2019, București Bosch a înregistrat o creștere puternică în România
  • 3:23 pm Televizoare începând de la 299 lei pentru clienții Flanco prin programul Rabla pentru electrocasnice
  • 3:22 pm AVON pune în discuție standardele frumuseții clasice într-un panel special la Digital Divas 2019
  • 3:20 pm Poziția ANIS la declarația ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale referitoare la strategia națională pentru Inteligență Artificială
1 vizualizări

Pe 22 noiembrie, pasionatii de tehnologie cu pana la 5 ani de experienta sunt asteptati la o noua editie DevTalksJunior, cel mai mare eveniment international IT&C ce va avea loc anul acesta la Cinema City, in AFI Palace Cotroceni.

Organizat sub umbrela DevTalks, cea mai mare expo-conferinta dedicata developerilor din Romania, DevTalksJunior aduce impreuna 400 de participanti cu pana la 5 ani experienta in domeniul IT, speakeri locali si internationali si companii de renume din industrie.

La cea de-a treia editie, DevTalksJunior creeaza o noua experienta pentru comunitatea tinerilor profesionisti din domeniul IT printr-un cadru relaxat, intr-o atmosfera de cinema, oferind sesiuni de continut si interactiuni informale cu lideri si specialisti din industrie.

Un element de noutate la aceasta editie este reprezentat de agenda evenimentului care propune 5 conferinte organizate simultan in jurul celor mai dorite subiecte ale momentului precum Digital TransformationEmerging TechnologiesSecurityTestingJavaGamingMobile si Career & Entrepreneurial Talks. Astfel, timp de o zi, participantii vor putea lua parte la prezentari tehnice, vor putea afla mai multe despre cele mai dorite trenduri din industrie prin exemple, studii de caz si instrumente noi, dar vor descoperi si sfaturi practice si perspective noi din experienta profesionistilor IT prezenti la eveniment.

Peste 30 de speakeri locali si internationali din Marea Britanie, Polonia, Germania, Olanda, vor contribui la crearea experientei de invatare din cadrul DevTalksJunior. Astfel, participantii vor putea intalni specialisti de la companii internationale precum Thoughtworks, Luminis sau Techland, dar si profesionisti locali din cadrul London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testarii, Google sau GoPro. Printre invitatii de la aceasta editie se numara:

Mihai Dragomirescu – Development Team Lead, London Stock Exchange Group

Raj Hora – BSL Innovation Labs Manager, London Stock Exchange Group

Aurelian Scarlat – Development Team Lead, Ubisoft

Dan Oros – Romanian Marketing Manager, Google

Oliver Gibson – Product & Strategy Consultant, ThoughtWorks

Daniel Chivescu – Automated Testing Engineer, GoPro

Sander Mak – Fellow, Software Architect, Luminis

Companiile care sustin urmatoarea generatie de profesionisti IT&C la aceasta editie sunt London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testarii si Team Extension.

Participarea la eveniment este gratuita, pe baza inregistrarilor pe site-ul evenimentului www.devtalks.ro/devtalksjr/ pana pe 20 noiembrie 2018.

Despre Catalyst Solutions SRL

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 12 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :
• www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;
• Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti, Timisoara si online, pe www.hipo.ro;
• DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data;
• Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;
• Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: