Advertisements
February 23, 2019
  • 7:56 pm Bucureștiul este în topul orașelor cu cei mai mulți și mai tineri angajați din industria de înaltă tehnologie
  • 7:50 pm Postare blog 5 in 5, 2019. De la sămânță la raft
  • 7:46 pm Orange lansează case de marcat cu jurnal electronic pentru IMM-uri
  • 5:24 pm Impact Hub Bucharest aduce în București Finala Regională Central European Startup Awards 2019
  • 5:21 pm UP! Your Service: Patru din zece angajați români sunt criticați sau penalizați de către șefi atunci când greșesc

SonicWall, important furnizor global de soluții tehnologice complete de securitate pentru companii, a prezentat recent, în cadrul unui eveniment organizat de compania Atex Computers în Cluj-Napoca cele mai noi produse ale companiei americane ce pot moderniza infrastructura de business astfel încât organizațiile, fie de mici dimensiuni sau enterprise, să fie protejate în fața atacurilor cibernetice tot mai sofisticate.

Pentru a puncta cât de periculos este în prezent mediul de business online, SonicWall a dezvăluit în prezentarea sa câteva aspecte rezultate din studierea tuturor clienților companiei într-o anumită perioadă. Astfel, în luna august 2018, în medie, rețeaua unei companii a fost supusă unui număr de peste 18.000 de amenințări tip malware, cu 70% mai multe decât în 2017, 6,1 milioane de încercări de intruziune (o creștere de 54% față de 2017), 811 amenințări criptate și peste 2000 de încercări de phishing.

“Pentru a face față unui asemenea asalt de amenințări informatice și atacuri, o companie nu are altă alternativă decât să își modernizeze infrastructura, să automatizeze o mare parte din serviciile informatice ce îi asigură protecția astfel încât să optimizeze costul cu resursa umană și să nu piardă contactul cu ultimele evoluții tehnologice”, spune Cosmin Vîlcu, Territory Account Manager SonicWall pentru țările din Europa Centrală și de Sud-Est.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: