Advertisements
September 16, 2019
  • 5:21 pm Programul Microsoft for Startups susține startup-urile specializate în dezvoltarea de sisteme de condus autonom
  • 5:18 pm Ai de recuperat TVA din alt stat UE? Vezi până când poți să depui cererea de rambursare
  • 5:15 pm Konica Minolta devine partener autorizat HPE Business
  • 5:14 pm Programul Bursele ANIS 2019 a strâns un fond de premiere de 60.000 euro. Cadrele didactice mai au 4 zile pentru a se înscrie
  • 5:11 pm Ce tipuri de trainiguri aleg companiile pentru instruirea angajaților
97 vizualizări

Ministerul Mediului a anuntat astăzi lansarea programului național Rabla pentru electrocasnice, concept ce presupune înlocuirea echipamentelor uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Ușor de accesat, programul este unul binevenit pe piața românească și își propune să aibă beneficii clare atât pentru cei care vor profita de ocazie pentru a-și moderniza aparatele din locuință, cât și pentru mediul înconjurător.

Înscrierea în program este simplă și la îndemâna oricărui utilizator de internet: persoanele care doresc să beneficieze de reduceri trebuie să acceseze aplicația electronică de pe website-ul Administrației Fondului pentru Mediu și să urmeze pașii indicați, completând cu atenție datele care li se solicită. Ulterior completării, cumpărătorul se prezintă direct la comerciant și își achiziționează echipamentul dorit, pe baza voucherului primit. Suma din voucher se scade din valoarea finală a facturii, iar predarea echipamentului vechi se face odată cu primirea celui nou.

Voucherele se acordă pentru achiziționarea produselor electrocasnice din categoria mașinilor de spălat rufe, frigiderelor, combinelor, lăzilor frigorifice și aparatelor de aer condiționat și au valori între 200 și 400 de lei, în funcție de tipul de aparat cumpărat:

  • 200 de lei pentru mașini cu eficiență A++
  •  300 de lei pentru mașini cu eficiență A+++
  • 300 de lei pentru aparate de aer condiționat cu eficiență A+++ sau A++ la răcire
  • 300 de lei pentru aparate frigorifice A++
  •  400 de lei pentru aparate frigorifice A+++

Compania Altex se alătură programului Rabla pentru electrocasnice, astfel încât clienții săi să își poată achiziționa la preț redus produsele preferate, beneficiind de ofertele companiei și, în același timp, scăzând voucherul primit prin program din prețul final. Retailerul pune la dispoziție cumpărătorilor frigidere și combine frigorifice, mașini de spălat rufe și aparate de condiționat de o foarte bună calitate, produse de branduri renumite și cu funcții care merită cu siguranță schimbarea aparatului vechi cu unul nou, net superior.

Cei ce sunt interesați să primească voucherele prin care își pot cumpăra produse electrocasnice trebuie să știe că schimbul se face în sistem de reducere la achiziția unui aparat nou în schimbul unuia predat. Implicit, pentru achiziționarea mai multor echipamente cu vouchere de reducere trebuie predate tot atâtea aparate câte sunt cumpărate, cu precizarea că se poate achiziționa prin program un singur produs din fiecare categorie. De exemplu, un client poate cumpăra de la Altex prin programul Rabla o mașină de spălat rufe, o combină frigorifică și un aparat de aer condiționat, oferind la schimb tot trei produse vechi.

Clienții ce își doresc să beneficieze de voucherul de reducere și să cumpere electrocasnice de la Altex prin intermediul acestui program vor avea de ales dintr-o gamă largă, care să le permită să își aleagă ușor aparatul potrivit pentru propria locuință.

Programul Rabla reprezintă o șansă în plus pentru românii care doresc să își echipeze casa cu aparatură electrocasnică de ultimă generație, fără a dezechilibra bugetul familiei pentru asta. Totodată, acest program va avea cu siguranță în timp o influență pozitivă asupra mediului înconjurător, determinând un consum mai mic de resurse la nivelul întregii țări. Ministerul mediului estimează că se vor înlocui peste 60.000 de echipamente vechi și uzate cu unele de calitate crescută prin noul concept de înlocuire a electrocasnicelor.

 

 

 

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: