Advertisements
May 23, 2019
  • 3:27 pm Robotică învăţată prin joacă, gratuit, de Ziua Copilului, în Băneasa Shopping City
  • 3:25 pm Conferința anuală de presă 2019, București Bosch a înregistrat o creștere puternică în România
  • 3:23 pm Televizoare începând de la 299 lei pentru clienții Flanco prin programul Rabla pentru electrocasnice
  • 3:22 pm AVON pune în discuție standardele frumuseții clasice într-un panel special la Digital Divas 2019
  • 3:20 pm Poziția ANIS la declarația ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale referitoare la strategia națională pentru Inteligență Artificială
1 vizualizări

Konica Minolta Business Solutions România, furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, a obținut certificarea Microsoft Authorized Education Partner (AEP). Atestarea confirmă expertiza și competențele Konica Minolta în dezvoltarea și implementarea de soluții inovatoare pentru a susține mediul educațional. Instituțiile de învățământ și organizațiile din mediul educațional vor fi susținute de Konica Minolta, în eforturile lor de modernizare și adaptare la tendințele tehnologice curente.

Programul AEP este destinat partenerilor Microsoft ce oferă soluții de licențiere școlilor, liceelor, universităților și altor organizații din mediul educațional. Prin participarea la acest program, Konica Minolta Business Solutions România obține dreptul de a comercializa licențe Microsoft Academic atât în variantele cloud, cât și on-premise.

Statutul de Microsoft Authorized Education Partner subliniază încă o dată parteneriatul solid cu Microsoft. Reușita reflectă capacitatea Konica Minolta de a înțelege nevoile specifice mediului educațional și de a oferi cele mai potrivite soluții tehnice și de licențiere.

„Sectorul educațional este foarte important pentru noi, iar certificarea AEP susține eforturile pe care le depunem, pentru  a deveni consultanți de tehnologie recunoscuți pentru multitudinea de școli, licee și universități pe care le avem în portofoliul de clienți. Certificarea AEP vine în completarea certificărilor Microsoft Gold și Silver pe care deja le deținem pe competențele Data Platform, Small and Midmarket Cloud Solutions, Application Development, Collaboration and Content.”, a declarat Andreea Mocanu, IT Services Manager, în cadrul Konica Minolta Business Solutions România.

„Ca parte a programului AEP, partenerii demonstrează capabilități tehnice și de vânzare necesare furnizării produselor Microsoft în mediul educațional. Această autorizare oferă partenerilor Microsoft recunoașterea expertizei tehnice de care dispun, iar clienților din mediul academic siguranța că partenerii cu care lucrează sunt specializați pe zona IT- educațional.” a declarat Anthony Salcito, Vicepreședinte Worldwide Education în cadrul Microsoft.

 

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: