Advertisements
December 13, 2019
  • 5:35 pm Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune injumatatita pentru a reduce deseurile plastice
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
162 vizualizări

Pentru al doilea an consecutiv, Orange România primeşte certificarea Ookla, fiind recunoscută drept reţeaua mobilă cu cea mai extinsă acoperire din România: „Romania’s Widest Mobile Coverage”.

Certificarea se bazează pe măsurătorile realizate de utilizatorii români de Android ai aplicaţiei Speedtest® din prima jumătate a anului 2019 pentru operatorii telecom din România.

Astfel, în testele de acoperire mobilă, Orange România a obţinut un scor de 668 de puncte, cu 24% mai mare decât următorul clasat. Scorul este calculat pe baza evaluării gradului de disponibilitate al semnalului mobil, dar şi al reţelei 4G pe care clienţii le-au avut în zonele în care au fost desfăşurate măsurători.

Certificarea Ookla reuneşte măsurători extinse, realizate în 410.116 locaţii de pe întreg teritoriul ţării pentru toţi cei patru operatori mobili din România. În total, au fost analizate 120.807.087 de date preluate prin intermediul aplicaţiei Speedtest, de la 94.935 dispozitive mobile. Datele au arătat că Orange oferă clienţilor săi cea mai bună experienţă în reţea din punct de vedere al acoperirii.

Aceste rezultate vin în completarea certificării recent acordate de către auditorul independent Systemics PAB, conform căruia Orange este pentru a patra oară consecutiv „Cea mai bună reţea din România”. Măsurătorile au vizat calitatea serviciilor oferite de toți operatorii de telefonie mobilă din România și s-au desfășurat în intervalul aprilie-mai 2019, în cele mai mari 22 de orașe din țară după numărul de locuitori, precum și pe drumurile de legătură.

„Investim constant în dezvoltarea de noi servicii şi tehnologii, precum 5G, însă reţeaua actuală 4G rămâne mai importantă ca oricând pentru clienţii noştri. De aceea, investiţiile constante în reţeaua 4G şi 4G+ ne ajută să oferim, unui număr din ce în ce mai mare de clienţi, acces la internet de mare viteză şi conectivitate neîntreruptă.” a declarat Emmanuel Chautard, Orange Chief Technology Officer.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: