Advertisements
September 16, 2019
  • 5:21 pm Programul Microsoft for Startups susține startup-urile specializate în dezvoltarea de sisteme de condus autonom
  • 5:18 pm Ai de recuperat TVA din alt stat UE? Vezi până când poți să depui cererea de rambursare
  • 5:15 pm Konica Minolta devine partener autorizat HPE Business
  • 5:14 pm Programul Bursele ANIS 2019 a strâns un fond de premiere de 60.000 euro. Cadrele didactice mai au 4 zile pentru a se înscrie
  • 5:11 pm Ce tipuri de trainiguri aleg companiile pentru instruirea angajaților
53 vizualizări

Alice Ivanovici este noul Partener al EY România, în cadrul departamentului de Audit. Cu 17 ani de experiență în domeniul auditului financiar, din care 13 ani petrecuți în cadrul EY, Alice este specializată în auditul societăților din industria de petrol și gaze, a centrelor de servicii partajate și a produselor industriale.

De-a lungul carierei sale, Alice a fost implicată în auditul unor societăți multinaționale importante, listate la Bursa de Valori București sau la Bursa din Londra. Activitatea sa profesională include participări în proiecte speciale privind piața de capital și colaborări cu echipe complexe de specialiști EY din Europa, Statele Unite ale Americii și Asia. În plus, Alice Ivanovici coordonează auditul a numeroase societăți deținute de antreprenori români.

Profesia noastră, a auditorilor, se află într-un moment de schimbare fundamentală. Operațiunile clienților noștri se adaptează la evoluția tehnologică și generează un volum de date fără precedent. În prezent, un audit care aduce valoare adăugată este acela care reușește să analizeze și să interpreteze acest volum impresionant de date. În linie cu aceste transformări, EY a dezvoltat o platformă globală de audit care permite acest lucru, precum și portaluri care facilitează transferul de date de la clienții noștri, într-un mod complet securizat. Am oportunitatea să fac parte din echipe pilot de audit digital și să aplic astfel ultimele inovații tehnologice în proiectele de audit ale clienților mei”.

În afara proiectelor de audit, Alice coordonează și activitatea internă a EY pentru pregătirea profesională din departamentul de Audit, în România și Moldova.

Alice a demonstrat profesionalism și determinare în proiectele pe care le-a coordonat și sunt convins că va avea o contribuție importantă în dezvoltarea companiei,” spune Nicolas Sabran, Liderul departamentului de Audit, EY România.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: