Nokia 6.2 vine cu HDR și funcții avansate de imagine la un preț avantajos pentru utilizatorii din România

117 vizualizări

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță disponibilitatea în România a primului smartphone Nokia din seria 6 cu tehnologie PureDisplay și cameră triplă, la prețul recomandat de 1.149 RON.

Nokia 6.2 introduce HDR always-on unei noi categorii de smartphone-uri, cu tehnologie PureDisplay facilitată de un procesor video special, care asigură până la un miliard de tonuri de culori. Cu o varietate de funcții AI și cameră triplă puternică, Nokia 6.2 permite utilizatorilor să capteze fotografii cât mai amănunțite, portrete bokeh și fotografii uimitoare cu unghi larg, cu mai multe detalii. Nokia 6.2 reflectă design-ul nordic și îmbină măiestria atemporală și materialele vârf de gamă pentru un finisaj unic, impecabil.

„Cu Nokia 6.2, ne-am propus să redefinim funcțiile pe care le putem oferi pe această serie 6 atât de populară. Astfel, Nokia 6.2 introduce două noutăți: un ecran impresionant, imersiv, PureDisplay și o cameră triplă puternică, cu funcții AI. Cu introducerea Nokia 6.2, ne-am asigurat că utilizatorii noștri beneficiază de un terminal premium, care nu face niciun compromis din punct de vedere design sau performanță. Cu cele aproape un miliard de tonuri de culoare, ecranul PureDisplay al Nokia 6.2 permite utilizatorilor să urmărească filmele sau emisiunile favorite chiar și atunci când sunt în mișcare. De asemenea, cu ajutorul camerei triple, utilizatorii își pot exersa creativitatea oricând!” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Tehnologie PureDisplay cu HDR always-on

Prima serie 6 de smartphone-uri Nokia care dispune de tehnologie inovatoare PureDisplay, Nokia 6.2 oferă o experiență imersivă de entertainment. Cu procesorul video dedicat Pixelworks, Nokia 6.2 aduce conținutul video la calitate HDR în timp real, cu până la un miliard de tonuri de culori, contrast înalt și o gamă dinamică extinsă. Astfel, utilizatorii se pot bucura de mai mult contrast și culorii mai vii atunci când urmăresc seriale pe platformele preferate de streaming.

Tehnologia ecranului Nokia 6.2 redefinește conținutul, printr-o reproducere largă a culorilor, o rată de contrast dinamică pentru videoclipuri și luminozitate ridicată. Mai mult, prin îmbunătățirea contrastului, conținutul este ușor de vizualizat chiar și în medii cu luminozitate ridicată.

Cameră triplă, funcții AI și autonomie a baterieii de două zileii

O nouă premieră adusă de Nokia 6.2 este camera triplă avansată, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii performante, asigurând imagini detaliate, portrete bokeh cu blur plăcut și cadre cuprinzătoare. Modul nocturn cu AI permite utilizatorilor să își exprime creativitatea imediat, indiferent de momentul zilei.

Nokia 6.2 face ca fiecare fotografie să fie una specială, datorită modului portret care îmbină experiențele AI, precum efectele bokeh sau beautify. Modul bokeh permite crearea unui fundal estompat, cu ajutorul mai multor stiluri, precum Classic, Heart sau Star, astfel încât portretele să se remarce pe profilele de social media ale utilizatorilor. Mai mult, funcția Dual-Sight și videoclipurile Ultra HD cu sunet spațial vor captiva cu siguranță toți următorii de pe canelele online ale utilizatorilor Nokia.

Mai mult, aceștia se vor putea bucura de activitățile preferate, precum urmărirea serialelor, redarea melodiilor, jocuri sau apeluri fără a se îngrijora cu privire la baterie, întrucât Nokia 6.2 dispune de o autonomie a bateriei de până la două zile.

Design nordic premium, măiestrie și materiale vârf de gamă

Inspirat din design-ul nordic, Nokia 6.2 îmbină măiestria și înalta tehnologie într-un terminal atemporal. Nokia 6.2 este foarte ușor și totodată puternic și robust, fiind construit dintr-un material compozit pe bază de polimer, de două ori mai puternic decât policarbonatul și mai ușor decât aluminiul.

Finisajele modelului Nokia 6.2 au fost realizate folosind un strat protector multi-layer metalizat, rezultatul fiind un aspect neted, premium, rezistent la zgârieturi.

O experiență care se îmbunătățește constant, pregătit pentru Android™ Q cu Android One

Inclus în parteneriatul Android One, Nokia 6.2 este pregătit pentru Android Q și va beneficia de actualizări lunare garantate de securitate timp de trei ani și ale sistemului de operare timp de doi ani. Astfel, telefonul se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului. Utilizatorii se vor putea bucura de cele mai recente funcții, precum Adaptive Battery cu suport AI, App Actions și multe altele, disponibile pe Android 9 Pie.

De asemenea, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, Nokia 6.2 dispune de un buton special Google Assistantiii, pentru a accesa instant această funcție. Mai mult, utilizatorii vor putea beneficia și de noul Ambient Modeiv al Google Assistant, ce activează funcția de display always-on, în momentul în care telefonul este la încărcat.

De asemenea, utilizatorii Nokia 6.2 vor putea beneficia, gratuit, timp de trei luni, de abonamentul Google One. Prin Google Onev, aceștia vor putea stoca, automat, în cloud, pozele, videoclipurile, mesajele și multe alte documente. Cu Nokia 6.2, utilizatorii vor primi 100GB de spațiu de stocare în Google Drive, Gmail și Google Photos și acces către Google experience – totul într-un abonament ce poate fi folosit în comun.

Preț și disponibilitate

Nokia 6.2 este disponibil în România începând cu 28 octombrie, pe culorile Ceramic Black și Ice, cu varianta de memorie de 4GB/ 64GB, la prețul recomandat de 1.149 RON.

iTestul a fost realizat în condiții reale, de către HMD Global. Testul a inclus utilizarea activă a telefonului timp de 5h/zi, cu o baterie nouă. Testul a inclus jocurile, streaming video, apelurile vocale, mesaje text, navigarea online și utilizarea aplicațiilor (social media, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat cu setările normale ale telefonului, în interior, cu luminozitate ridicată. În timpul nopții, terminalul a rămas în standby.

iiBateriile au un număr limitat de cicluri de încărcare iar capacitatea acestora se reduce în timp. După epuizare, se recomandă înlocuirea bateriei.

iiiGoogle Assistant este disponibil în anumite piețe și în diferite limbi. Acolo unde nu este disponibil, a fost înlocuit cu Google Search. Puteți verifica disponibilitatea la https://support.google.com/assistant.

ivGoogle Assistant Ambient Mode va fi disponibil prin Google Play Store. Google și Android sunt mărci înregistrate Google LLC.

v Termeni și condiții: http://one.google.com/offer/nokia

Advertisements